Logo Historische Vereniging Vleuten De Meern Haarzuilens Leidsche Rijn

Word lid van de vereniging

U kunt lid worden van de Historische Vereniging Vleuten, De Meern, Haarzuilens & Leidsche Rijn door het invullen en verzenden van het inschrijfformulier.

Wie nog voor de zomervakantie lid wordt van de Historische Vereniging Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Leidsche Rijn krijgt daarbij gratis het prachtige boek over 550 jaar Broederschap Vleuten (á 17,50 Euro). Een goede deal, want het lidmaatschap kost 24 Euro per jaar.

Gebruik actiecode: Broederschap

Als lid ontvangt u elk kwartaal het tijdschrift van de vereniging waarin artikelen zijn opgenomen over lokale historie, genealogie, archeologie en monumenten. Maandelijks ontvangt u onze digitale nieuwsbrief. Tevens krijgt u korting op onze activiteiten zoals lezingen.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een kalenderjaar en wordt zonder tegenbericht jaarlijks verlengd.
De lidmaatschapskosten bedragen €24,00. (2022)
Voor leden die buiten het bezorggebied wonen d.w.z. buiten Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Leidsche Rijn wordt €12,00 portokosten in rekening gebracht. Met het vermelden van uw IBAN geeft u toestemming tot jaarlijkse incasso van de contributie.

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor inning van contributie, toezending kwartaalblad en eventueel de digitale nieuwsbrief.
Wij delen uw persoonsgegevens niet met derden. Onze volledige Privacyverklaring vindt u HIER.

7 + 9 =