Logo Historische Vereniging Vleuten De Meern Haarzuilens Leidsche Rijn

Word lid van de vereniging

Je kunt lid worden van de Historische Vereniging Vleuten, De Meern, Haarzuilens & Leidsche Rijn door het invullen en verzenden van het inschrijfformulier.

Als lid ontvang je elk kwartaal het tijdschrift van de vereniging waarin artikelen zijn opgenomen over lokale historie, genealogie, archeologie en monumenten. Maandelijks ontvang je onze digitale nieuwsbrief. Bovendien krijg je korting op onze activiteiten zoals lezingen.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een kalenderjaar en wordt zonder tegenbericht jaarlijks verlengd.
De lidmaatschapskosten bedragen €24,00. (2022)
Voor leden die buiten het bezorggebied wonen d.w.z. buiten Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Leidsche Rijn wordt €12,00 portokosten in rekening gebracht. Met het vermelden van uw IBAN geef je toestemming tot jaarlijkse incasso van de contributie.

Als je dit jaar lid wordt, geldt het lidmaatschap vanaf dat moment voor 2022 en voor het hele jaar 2023. Je krijgt bovendien het mooie boek cadeau: Van Vicus tot Vinex

Na betaling van lidmaatschapsgeld is Van Vicus tot Vinex verkrijgbaar bij komende activiteiten van de Historische Vereniging, en af te halen bij de Broederschapshuisjes tijdens de openingstijden.

Gebruik bij je aanmelding de actiecode: vicusvinex

Je persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor inning van contributie, toezending kwartaalblad en eventueel de digitale nieuwsbrief.
Wij delen je persoonsgegevens niet met derden. Onze volledige Privacyverklaring vind je HIER.

7 + 14 =