Lid worden

U kunt lid worden van de Historische Vereniging Vleuten, De Meern, Haarzuilens & Leidsche Rijn door het invullen en verzenden van onderstaand formulier. Leden ontvangen elk kwartaal het tijdschrift van de vereniging waarin artikelen zijn opgenomen over lokale historie, genealogie, archeologie en monumenten.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor één kalenderjaar en wordt zonder tegenbericht jaarlijks verlengd. De lidmaatschapskosten bedragen € 24,00. Voor leden die buiten het bezorggebied wonen d.w.z. buiten Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Leidsche Rijn wordt € 11,00 portokosten in rekening gebracht.

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor inning van contributie, toezending kwartaalblad en eventueel de digitale nieuwsbrief. Wij delen uw persoonsgegevens niet met derden. Onze volledige Privacyverklaring kunt u vinden op onze website onder het kopje De Vereniging.
Aanmelden per:
Per directPer 1 januari a.s.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
Ja, ik geef hierbij toestemming mijn contributie jaarlijks via automatische incasso van mijn rekening af te schrijvenNee, ik ga niet akkoord met automatische afschrijving